Φουσκωτός κηδεμόνας - κολάρο υποστήριξης του αυχένα.


 

15.02 

CVAD-001
Σε Απόθεμα
+

Φουσκωτός κηδεμόνας - κολάρο για υποστήριξη του αυχένα.

Φουσκωτό κολάρο αυχένα μια συσκευή φορητή, ασφαλής, εύκολη στη χρήση που προσφέρει ανακούφιση από πόνους στην περιοχή του αυχένα, στους ώμους, τα χέρια. Ο φουσκωτός κηδεμόνας – κολάρο είναι ιδανικός για όσους υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο αλλά και για όσους ταξιδεύουν, εργάζονται ή μελετούν πολλές ώρες.

 Αυτό το κολάρο φουσκώνει με την χρήση αντλίας χεριού όσο επιθυμείτε και αποσυμπιέζει τα νεύρα της σπονδυλικής στήλης ενώ παράλληλα υποστηρίζει τον αυχένα σας. Είναι η κατάλληλη συσκευή αν υποφέρετε από  αυχενικό σύνδρομο, πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα, στα χέρια και στους ώμους. Ιδανική για όσους υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο αλλά και για όσους ταξιδεύουν, εργάζονται ή μελετούν πολλές ώρες.Η χρήση του φουσκωτού κολάρου θα σας χαρίσει ανακούφιση από τους επίμονους πόνους ενώ βελτιώνει το κυκλοφορικό. Αποφορτίζει τους σπονδύλους από το βάρος του κεφαλιού που ασκούν πίεση στα νεύρα. Μία πρωτοποριακή και εύκολη στην χρήση της συσκευή για την αποσυμπίεση του αυχένα, των σπονδύλων και των νεύρων. Όταν είναι φουσκωμένη κατά το ήμισυ λειτουργεί ως στήριγμα για το λαιμό. Όταν είναι φουσκωμένη πλήρως υποστηρίζει το βάρος του κεφαλιού και έτσι μειώνεται η πίεση στην περιοχή του λαιμού και των ώμων ενώ συγχρόνως διορθώνει την στάση του σώματος. Η πίεση είναι ρυθμιζόμενη για να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.

Τρόπος χρήσης: To φοράτε σαν γιακά στον λαιμό σας, κουμπώνετε την ταινία μπροστά και με συνεχόμενες πιέσεις στην τρόμπα γεμίζετε με αέρα τους θαλάμους του κολάρου, μέχρι να νιώσετε τόση πίεση ώστε να μπορεί να στηριχθεί ο λαιμός σας. Όταν θελήσετε να το βγάλετε απλώς ξεβιδώνετε την βαλβίδα και ξεφουσκώνει αμέσως. Δεν δημιουργεί ερεθισμούς ή δυσφορία γιατί διαθέτει βελούδινη επένδυση στα σημεία επαφής με το δέρμα σας.