Έκπτωση 8%

phoneShield προστασία από την ακτινοβολία των κινητών


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20.00   

18.50 

Κερδίζετε: 1.50  (8%)
URS-200
Σε Απόθεμα
+

phoneShield προστασία από την ακτινοβολία των κινητών.

 

-προστατευτικό κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας (ΗΜΑ) για κινητά και συσκευές


-μικρό μόλις 18mm διάμετρος, δεν χρειάζεται καλώδια ή μπαταρίες.


-δεν επηρεάζει την λειτουργία των κινητών τηλεφώνων.


-με φυσικό χαλαζία και την τεχνολογία της ΝΑSA.

-καταστέλει την Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία.

-προιόν ειδικά σχεδιασμένο για κινητά τηλέφωνα και συσκευές.

-ταιριάζει σε κάθε είδος κινητής συσκευής  netbook, bluetooth, smartphones, blackberries, i-phones καθώς και για ασύρματα τηλέφωνα (DECT) σε συνδυασμό με το wi-fiShield στη βάση, ραδιόφωνα, ψηφιακά ρολόγια, κα.


-τοποθετείται εύκολα με το ισχυρό αυτοκόλλητο που διατίθεται στην συσκευή


γενικές πληροφορίες για την ακτινοβολία:


H έκθεση στην ΗΜΑ (Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία)  είναι μέρος της ζωής μας, σχεδόν σε κάθε χώρο που κινούμαστε: στο σπίτι, στη δουλειά, στo σχολείo, σε εξωτερικούς χώρους, παντού.

Πάνω από 800 δορυφόροι ακτινοβολούν παγκόσμιες πληροφορίες με ραδιοκύματα και άλλοι τόσοι  πομποί παρέχουν ασύρματα υπηρεσίες σε εκατομμύρια κινητών τηλεφώνων, φορητών υπολογιστών και αμέτρητων συσκευών Wi-Fi. Απίστευτο όμως ουσιαστικά επιβιώνουμε μέσα σε σύννεφο Ηλεκτρομαγνητικής  Ακτινοβολίας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μάταια προειδοποιεί ότι «η ακτινοβολία των κινητών είναι επιβλαβής και προκαλεί ασθένειες". Tο phoneshield μπλοκάρει και καταστέλλει την ΗΜΑ και σχεδιάστηκε ειδικά για κινητά τηλέφωνα και συσκευές. Περιέχει μήτρα διαφορετικών κρυστάλλων φυσικού χαλαζία που συντονίζονται στις ίδιες συχνότητες, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται από τα κινητά τηλέφωνα. Οι κρύσταλλοι χαλαζία έχουν ένα πιεζοηλεκτρικό χαρακτηριστικό που σημαίνει ότι αντιδρούν σε συγχρονισμό με ταλαντευόμενα ραδιοκύματα της ίδιας περιοχής συχνοτήτων, στην περίπτωση αυτή, προερχόμενα από τα κινητά τηλέφωνα.

Αυτή η διαδικασία κάνει τους κρύσταλλους μέσα στα Shield να ταλαντώνονται και να δημιουργούν τη δική τους συχνότητα επιτυγχάνοντας έτσι τη διάχυση, διασπορά και διάτμηση της τοξικής δράσης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των συσκευών. Αυτό βοηθάει να μειωθούν οι βλαβερές επιπτώσεις στο ανθρώπινο βιολογικό σύστημα. Στις ΗΠΑ, η ΝΑΣΑ, στο Johnson Space Centre στο Τέξας έχει δημιουργήσει μία ομάδα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας για να καλλιεργεί κρυστάλλους στο διάστημα για μακρομοριακές βιοτεχνολογικές έρευνες για να πετύχουν υψηλότερη ποιότητα στην θεραπεία σοβαρών ασθενειών.
Το PhoneShield δεν προσπαθεί να ελέγξει τα επίπεδα ή την ένταση της ακτινοβολίας που έχει μετρηθεί και περιγραφεί ως συγκεκριμένο σημείο απορρόφησης (Specific Absorption Rate ). Αυτό το βιομηχανικό στάνταρντ έχει να κάνει μόνο με θερμικές επιδράσεις από τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Οι δύο συχνότητες κυμάτων που χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα στα 8.34Hz και 2HZ αντιστοιχούν στις συχνότητες ηλεκτρικών ταλαντώσεων των Α και Δ περιοχών του εγκεφάλου. Με αποτέλεσμα , ακόμα και σε χαμηλή ένταση, η ακτινοβολία, να έχει την δυνατότητα να ταράξει και ως επακόλουθο να χαλάσει την βιολογική λειτουργία της ανθρώπινης κυτταρικής δομής με σωρό οργανικών αντιδράσεων. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιδρά  σαν ραδιόφωνο συντονισμένο σε ένα πρόγραμμα. 'Οταν μία ηλεκτρική συσκευή, που χρησιμοποιεί την ίδια συχνότητα κάνει παρεμβολές τότε δεν έχει καλή λήψη και λειτουργία. Οι βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας του κινητού τηλεφώνου και του Wi-Fi είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα από τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα κινητά τηλέφωνα 25 χρόνια πριν. Όλοι όμως συμφωνούν ότι υπάρχει κίνδυνος και μάλιστα πολύ μεγαλύτερος στα παιδιά που το κρανίο τους δεν έχει ολοκληρώσει την αναπτυξή του. Η πιο πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση Interphone,ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν "ασαφές", αλλά παραδέχτηκε την πιθανότητα ανάπτυξης κακοήθων όγκων στον εγκέφαλο μετά από δέκα χρόνια χρήσης.

UV-1070 .750 100